12 Şubat 2011 Cumartesi

ZOZO @ Filistin cad.

Ankara Filistin Caddesi'nde yepyeni bir yer keşfedildi: ZOZO!!! Daha önce mutlaka görenleriniz, duyanlarınız, hatta müdavimi olanlarınız olmuştur; fakat bizim tesadufi olarak girdiğimiz bu mağaza çok ama çok hoşumuza gitti. İkinci el kıyafetlerin satıldığı, çoğunlukla DKNY ve Prada eski sezon ürünlerini gayet uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu mağazada asıl dikkatimizi çeken ortada bulunan kocaman bir yemek masası oldu.

En çok Vintage çantalarını ( 50 tl ile 500 tl arasında değişen fiyatlarla) beğendiğim mağaza kısmında giysiden ayakkabıya, bikiniden aksesuara kadar her türlü ürüne rastlayabilirsiniz. En çok beğendiklerimden biri de bu işli, baskılı jean oldu. Fiyatı 200 tl, ama ne yazıkki herşeyden tek bir beden olduğu için mağazadan elim boş çıkmak durumunda kaldım:(



Rezervasyonlu olarak çalışan, birgün öncesinden kişi sayısını belirttiğiniz takdirde sizlere mükellef bir meze sofrası eşliğinde, kendi mutfağınızdan çıkmışcasına lezzetli bir EGE konsepti sunan mekanda limitsiz yerli içkiyle ortalama 70 tl'ye dostlarınızı sanki evinizde ağırlıyormuşcasına bu mekanda konuk edebilirsiniz. Bize ufak, samimi kutlamalar için çok cazip ve  sempatik geldi. Siz ne dersiniz?


İyi ve ucuz alışverişler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails